Second opinion nodig op uw aangifte? Onze Fiscale Scan geeft duidelijkheid!
De grootste onafhankelijke belastingadvies site met meer dan 1.200.000 bezoekers per jaar.
Laatste wijziging op Belastingtips.nl: 24-03-2017 10:04 >
Accountant tegen een vast tarief per maand? Dat is mogelijk bij Belastingtips.nl

Nieuwste artikelen

Meer nieuwste artikelen

Advies

Deze pagina is aangemaakt op: 02-06-2014 11:04. Laatst gewijzigd op: 29-11-2015 14:01.

mr. Dennis J.B. Jongbloed
bekijk profiel
Contact

Download gratis onze App

Gratis fiscale tips ontvangen?

Adviesgesprek

Persoonlijk contact
Eerlijk advies
Ervaren fiscalisten
Gratis adviesgesprek

088-0270027
8:30-17:00, werkdagen

"Een second opinion op uw jaarlijkse aangifte kan leiden tot een extra belastingvoordeel t.a.v. uw zakelijke kosten." Dit is ook na het indienen van uw aangifte nog mogelijk!

€ 1.500,- extra belastingvoordeel op uw aangifte? Vraag dan vandaag vrijblijvend onze Fiscale Scan >>  als second opinion aan.

Fiscale scan

Veel ondernemers en directeuren groot aandeelhouders (DGA's) vinden dat ze teveel belasting betalen. Wekelijks voeren wij fiscale scans uit voor bedrijven en particulieren om te bezien of u belasting kunt besparen.

De fiscale scan geeft u een simpel, snel en efficient overzicht van de mogelijkheden binnen uw bedrijf. De scan heeft meestal betrekking op het midden- en kleinbedrijf en zelfstandige beroepen.

Feitelijk maken wij eerst een dwarsdoorsnede van uw bedrijf (zeg een röntgenfoto). Vervolgens worden er ruim 100 onderdelen op fiscale mogelijkheden getoetst. Op basis hiervan maken wij een risico-inventarisatie en een opstelling van de mogelijkheden.

Second opinion / Quick scan

Uw huidige accountant, administrateur of belastingadviseur is (hopelijk) waardevol voor uw bedrijf. Eens in de vijf jaar zou u een specialist (veelal fiscaal jurist of belastingadviseur) moeten vragen of u fiscaal en juridisch nog wel "bij de tijd" bent. Accountancy en belastingadvies zijn twee volledig andere werelden.

Ik adviseer sinds vele jaren accountantskantoren en bedrijven bij het optimaal structureren van hun fiscale zaken.

Omdat wij geen jaarrekeningen opstellen, zijn wij geen concurrent voor accountants, wij kunnen volledig onafhankelijk ons werk doen.Aan een orienterend gesprek zijn geen kosten verbonden.


Steun ons met facebook

Maak uw waardering kenbaar door de pagina te liken en te delen! Het helpt onze pagina een grotere bekendheid te verwerven en u blijft up-to-date met alle nieuwe belastingtips. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd.

Waardeer onze tip!

Laat het ons weten en geef uw waardering.


Uw waardering :

Volg ons ook op:

 
Twitter


Linkedin

Contact met belastingtips?

Bel met:

Algemeen 088-0270027

of neem contact op met
> De klantenservice