Aangifte lastig? Hulp door erkende en ervaren belastingadviseur door heel Nederland?
Uw aangifte al vanaf € 95,-. Vraag vrijblijvende offerte aan

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
01-07-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Aangifte inkomstenbelasting corrigeren

"Ik heb mijn aangifte inkomstenbelasting al ingediend. Kan ik deze nog corrigeren?"

U heeft uw aangifte inkomstenbelasting ingediend en u ontdekt via www.belastingtips.nl of www.jongbloed-fiscaaljuristen.nl nog een extra aftrekpost. Wat moet u dan doen? Als u nog geen aanslag heeft ontvangen, kunt u uw aangifte simpel corrigeren.

Als u een papieren aangifte heeft ingediend, kunt u een nieuwe aangifte invullen en deze opsturen. Deze tweede aangifte wordt dan automatisch behandeld.

Heeft u gekozen voor de digitale aangifte, dan kunt u volstaan met het opnieuw via DigiD versturen van uw aangifte. De meest recente aangifte wordt uiteindelijk door de Belastingdienst behandeld.

Belastingtip

Het mag duidelijk zijn dat de Belastingdienst de gewijzigde versie op de verschillen zal beoordelen.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>
>

Belastingaangifte