Op zoek naar belastingbesparingen binnen uw bedrijf?
De grootste onafhankelijke belastingadvies site met meer dan 1.200.000 bezoekers per jaar.
Laatste wijziging op Belastingtips.nl: 22-02-2018 09:45 > >
Accountant tegen een vast tarief per maand? Dat is mogelijk bij Belastingtips.nl

Nieuwste artikelen

Meer nieuwste artikelen

Modellen

Deze pagina is aangemaakt op: 12-08-2013 09:15. Laatst gewijzigd op: 12-05-2017 13:05.

Download gratis onze App

Gratis fiscale tips ontvangen?

Vragen

Hoe word ik ondernemer?

Veel mensen worden ontslagen of zitten niet lekker op hun werkplek. Ondernemer worden is soms een leuke optie. Hoe werkt het? In dit artikel de eerste dag van het ondernemerschap.

Ondernemingsplan

Maak een duidelijk plan voor uw bedrijf en bedenk een goede naam. Omschrijf goed en zorgvuldig wat u wilt en wat u zo bijzonder maakt. Komt u er niet uit, vraag dan eens een voorbeeld bij de Kamer van Koophandel.

De rechtsvorm

Heeft u (of uw partner) vermogen, dan is het te overwegen om huwelijkse voorwaarden op te stellen (kosten € 500) of een B.V. op te richten (kosten € 400). Via een eenmanszaak uw bedrijf opstarten is tot een winst van € 70.000 fiscaal voordeliger, maar kent ook meer risico’s. Steeds meer ZZP’ers kiezen daarom voor de Flex B.V. die sinds 2012 nieuw in ons wetboek is opgenomen.

Bezoek de KvK

Breng een bezoek aan de Kamer van Koophandel. Ze helpen u graag bij de inschrijving in het handelsregister en het activeren van uw onderneming bij de Belastingdienst. Met deze informatie kunt u vervolgens naar uw bank om een bankrekening te openen. Plan daarna een afspraak bij een verzekeringsadviseur om uw aansprakelijkheid, ziekte en risico’s met hem te bespreken.

Financiering

U kunt met een goed ondernemingsplan nog steeds naar uw bank. Lukt dit niet, dan kunt u eventueel een aanvraag indienen bij Qredits (kredieten tot € 50.000).

Fiscale vragen

U kunt via belastingtips.nl gratis uw vragen stellen of een afspraak inplannen met een belastingadviseur / fiscaal jurist.


Steun ons met facebook

Maak uw waardering kenbaar door de pagina te liken en te delen! Het helpt onze pagina een grotere bekendheid te verwerven en u blijft up-to-date met alle nieuwe belastingtips. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd.

Waardeer onze tip!

Laat het ons weten en geef uw waardering.


Uw waardering :

Volg ons ook op:


Twitter

Linkedin

Facebook

Contact met belastingtips?

Bel met:

Algemeen 088-0270027

of neem contact op met
> De klantenservice