Op zoek naar belastingbesparingen binnen uw bedrijf?
De grootste onafhankelijke belastingadvies site met meer dan 1.200.000 bezoekers per jaar.
Laatste wijziging op Belastingtips.nl: 22-02-2018 09:45 > >
Ook zo ontevreden over uw accountant? Wellicht is veranderen van accountant een idee?

Nieuwste artikelen

Meer nieuwste artikelen

Prive

Deze pagina is aangemaakt op: 29-02-2012 09:17. Laatst gewijzigd op: 09-12-2014 13:05.

Download gratis onze App

Gratis fiscale tips ontvangen?

Belastingtelefoon zit er vaak naast!

Onder de noemer “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker” kunnen we al weer heel wat jaartjes met onze fiscale vragen terecht bij de Belastingtelefoon. De officiële vraagbaak van de Belastingdienst, dat zal dus wel goed zijn. Toch horen we regelmatig dat de kwaliteit van de antwoorden te wensen over laat. Voldoende reden voor de Consumentenbond hier eens nader naar te kijken. Deze heeft recentelijk onderzocht hoe de Belastingtelefoon vragen over de toeslagen beantwoordt. Het resultaat was ronduit slecht te noemen. Alleen in het geval van de Zorgtoeslag werd in alle gevallen het juiste antwoord gegeven.

De Consumentenbond adviseert dan ook ingewikkelde vragen over de belastingaangifte of de toeslagen altijd voor te leggen aan een belastingadviseur en niet volledig te vertrouwen op het antwoord van de Belastingtelefoon. De Belastingtelefoon is in geen enkel geval aansprakelijk voor een verkeerd antwoord, terwijl dit voor u grote financiële gevolgen kan hebben.

Goede raad is en blijft duur. Door het zelf uit te zoeken, kunt u een hoop geld besparen. Op zich prima. Veel informatie is vrij voorhanden en wie goed zoekt, kan ver komen. Ook hier geldt echter dat goedkoop uiteindelijk duurkoop kan zijn. Derhalve onderschrijven wij het advies van de Consumentenbond van harte. Neem bij ingewikkelde vragen altijd contact op met een belastingadviseur, het kan u een hoop problemen besparen.

Op onze website vindt u om te beginnen alvast veel algemene informatie over diverse fiscale onderwerpen. Heeft u een specifieke vraag, dan kunt u deze gratis aan een deskundig adviseur voorleggen. Ook kunt u direct bij meerdere adviseurs een offerte aanvragen.


Steun ons met facebook

Maak uw waardering kenbaar door de pagina te liken en te delen! Het helpt onze pagina een grotere bekendheid te verwerven en u blijft up-to-date met alle nieuwe belastingtips. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd.

Waardeer onze tip!

Laat het ons weten en geef uw waardering.


Uw waardering :

Volg ons ook op:


Twitter

Linkedin

Facebook

Contact met belastingtips?

Bel met:

Algemeen 088-0270027

of neem contact op met
> De klantenservice