Belastingtips.nl

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
27-10-2020

OVER ONS

Belastingtips is een site die is opgericht om mensen op een eenvoudige wijze inzicht te geven in al hetgeen zich afspeelt op het gebied van belastingen. Doordat de belastingwetgeving lastige materie is, waardoor een ondernemer / particulier veelal een fiscalist nodig heeft om te begrijpen waaraan hij moet voldoen, is besloten om middels diverse artikelen de werkwijze en regelgeving in begrijpelijke taal uit te leggen.

De artikelen worden verzorgd door Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. Jongbloed Fiscaal Juristen is een onafhankelijk nichekantoor met vestigingen in AlmeloDen Haag en Enschede. Met ruim 100 jaar ervaring bieden zij creatieve en passende oplossingen die rust en helderheid geven. Wij adviseren veelal MKB plus bedrijven en DGA's.

Tevens werkt Belastingtips - voor het verzorgen van aangiften - nauw samen met Belastingaangifteshop.nl. Via deze route worden er in heel Nederland aangiften inkomstenbelasting en erfbelasting verzorgd door deskundige adviseurs.

Belastingtips is inmiddels uitgegroeid tot een platform waarin wij de ondernemers / particulieren in contact brengen met de juiste partijen om zodoende een kostenbesparing te realiseren. Immers, een kostenbesparing betekent een directe (één op één) verhoging van de winst hetgeen iedereen probeert na te streven.

Indien u meerdere mogelijkheden ziet die u graag op de site toegevoegd wilt zien, kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen aan info@belastingtips.nl.

Belastingtips.nl

Bezoekadres
Marthalaan 5
7511 AZ Enschede

Postadres
Postbus 101
7500 AC Enschede

Telefoonnummer
088-0270027

E-mailadres
info@belastingtips.nl

>

Belastingaangifte