Samenwerking Belastingaangifteshop

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
05-01-2022

Wij verzorgen uw aangifte landelijk vanaf € 95,-.

Aangifteservice

Aangifteservice

Vraag hier uw
Fiscale Scan aan!

Fiscale Scan

Fiscale Scan

Ook zo tevreden
over uw accountant?

Accountancy

Accountancy

Eenvoudige analyse
via onze corona check

Corona Service

Corona Service

Samenwerking Belastingaangifteshop

Belastingaangifteshop is een platform welke diverse aangiften opstelt voor particulieren en ondernemers. Het platform (van 15 belastingadviseurs) werkt landelijk en verzorgt aangiften inkomstenbelasting, erfbelasting en vennootschapsbelasting voor belastingplichtigen. De aangiften worden digitaal, via teams of bij de klanten thuis verzorgd door 15 (erkende en gediplomeerde) belastingadviseurs.

Belastingaangifteshop werkt ondermeer voor de politievakbond ACP. Er worden jaarlijks ruim 2.500 aangiften verzorgd waarbij de gemiddelde klantbeoordeling een 8,5 is. Belastingaangifteshop helpt zowel particulieren als ondernemers in heel Nederland tregen scherpe tarieven.

Voor complexe vraagstukken kunnen de adviseurs de fiscalisten van Jongbloed Fiscaal Juristen raadplegen, tevens zullen wij cursussen gaan verzorgen voor de aangesloten belastingadviseurs. Belastingaangifteshop.nl is lid van het Register Belastingadviseurs. Hierdoor zijn onze belastingadviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Wij bieden u graag en professionele hulp bij het verzorgen van uw belastingaangifte, dit zowel voor particulieren als ondernemers.  

Belastingtips werkt sinds 2021 samen met Belastingaangifteshop. Vraagstukken inzake hulp bij een aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of erfbelasting worden neergelegd bij de zelfstandige (en erkende) belastingadviseurs van Belastingaangifteshop.

Voor verdere informatie kunt u kijken op www.belastingaangifteshop.nl .

>
>

Belastingaangifte