Verzekeringen

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
03-06-2020

Wij verzorgen uw aangifte landelijk vanaf € 95,-.

Aangifteservice

Aangifteservice

Vraag hier uw
Fiscale Scan aan!

Fiscale Scan

Fiscale Scan

Ook zo tevreden
over uw accountant?

Accountancy

Accountancy

Eenvoudige analyse
via onze corona check

Corona Service

Corona Service

Voordelen van de Inventaris-
en goederenverzekering

  • Goedkoper dan de rest.
  • De juiste dekking die u bepaald.
  • Geen onnodige verzekeringen en/of kosten.

DE VERZEKERINGSTOOL

Kies hier de verzekering waarvoor u een offerte wilt ontvangen.

Verzekeringen

Belastingtips.nl is een site die ziet op kostenbesparing waarbij de focus in het begin heeft gelegen op een kostenbesparing op het gebied van belastingen. Doordat er wordt geluisterd naar de markt zijn de mogelijkheden binnen onze site in de loop der tijd uitgebreid naar besparing op accountancy (zie tabblad accountancy), hypotheken (zie tabblad hypotheken) en verzekeringen. Op alle genoemde mogelijkheden zien wij dat aanzienlijke kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd wanneer de juiste partij wordt gevonden. 

De wereld is namelijk veranderd en blijft continue veranderen mede doordat de mogelijkheden op het internet steeds ruimer worden. Dit is mede het geval op het gebied van verzekeringen. Zo zijn bijvoorbeeld vanaf 1 januari 2013 de zogeheten provisieregelingen op complexe producten afgeschaft. Vanaf deze datum ontvangt de klant een factuur voor advies en/of bemiddeling op basis van de verrichte werkzaamheden.

Belastingtips.nl heeft diverse samenwerkingen die worden geselecteerd op kwaliteit en prijs (alsmede in de combinatie hiervan). Er zijn namelijk assurantiekantoren die hebben ingespeeld op de veranderende wereld (geen kantoren meer maar een internetomgeving)  waardoor zij een scherp concurrerend tarief kunnen aanbieden voor diverse verzekeringen.

Wij nodigen u uit om de handige tool (zie link hieronder) eens in te vullen en de prijzen vervolgens naast uw huidige verzekeringen te leggen. Veelal kunt u hierop een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

>
>

Belastingaangifte