Offerte belastingadvies familiebedrijf

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
21-02-2016
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Offerte belastingadvies familiebedrijf

De overgang van uw familiebedrijf kan zonder belastingheffing plaatsvinden. Bij de overgang van een familiebedrijf spelen vele factoren een belangrijke rol:

  1. Kan uw accountant als adviseur van senior en junior optreden? Meestal is dit niet verstandig en volgen er op termijn problemen.
  2. Wat is de waarde van uw bedrijf?
  3. Welke structuur is optimaal?
  4. Wordt het bedrijfspand verkocht of verhuurd?
  5. Is de familie akkoord met de overdracht en de prijs?
  6. Wil de bank de overname in z'n geheel of deels financieren, etc.

Laat u adviseren door een deskundige belastingadviseur en vraag een offerte aan voor het advies en de begeleiding van de overdracht van uw familiebedrijf. Wellicht kunt u de overdracht fiscaal zo slim aanpakken, dat u geen belasting hoeft te betalen.

Vraag hier uw offerte of prijsopgave aan voor een advies inzake de overdracht van uw familiebedrijf.


Offerte belastingadvies familiiebedrijf

Terug
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte