Aangifte lastig? Hulp door erkende en ervaren belastingadviseur door heel Nederland?
Uw aangifte al vanaf € 95,-. Vraag vrijblijvende offerte aan

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
05-01-2022
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Aangiftebrief Belastingdienst

De Belastingdienst stuurt u in het begin van ieder jaar een zogenaamde aangiftebrief. De brief wordt soms ook aan uw accountant of belastingadviseur gestuurd. In deze brief wordt u gevraagd aangifte te doen over het voorafgaande jaar.

Ontvangt u geen aangiftebrief maar weet u dat u wel belasting moet betalen of terugkrijgt, dan moet u de Belastingdienst vragen om een aangiftebiljet. U moet dit doen vóór 1 juli van het jaar, volgend op het jaar waarover u aangifte doet.

Voorbeeld

Voor uw aangifte over 2020 krijgt u begin 2021 bericht. U moet aangifte doen vóór 1 april 2021. Als  u geen aangiftbrief krijgt, moet u vóór 1 juli 2021 verzoeken om een aangiftebiljet.

Samenwerking Belastingaangifteshop

Sinds enkele jaren helpt Belastingtips u bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting, toeslagen, overlijdensaangifte of emigratieaangifte. Wij verzorgen de aangifte landelijk en indien gewenst bij u thuis. U kunt hiertoe eenvoudig een afspraakmaken via de erkende belastingadviseurs van belastingaangifteshop.


Aangiftebrief Belastingdienst

Terug
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte