Aangifte lastig? Hulp door erkende en ervaren belastingadviseur door heel Nederland?
Uw aangifte al vanaf € 95,-. Vraag vrijblijvende offerte aan

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
03-06-2021
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting 2020

Bijna 8 miljoen Nederlanders moeten hun aangifte inkomstenbelasting over 2020 indienen vóór 1 april 2021. Vanaf 1 maart 2021 kunt u de vooraf door de Belastingdienst ingevulde aangifte inkomstenbelasting 2020 downloaden. U moet de onderdelen die door de Belastingdienst zijn ingevuld nog wel controleren. Als de Belastingdienst hierin een fout maakt, dan kunt u de verantwoordelijkheid hierover niet afschuiven. Het kan dus zijn dat de aangifte niet goed is ingevuld en dat u minder terug krijgt, controleer de aangifte inkomstenbelasting 2020 dus altijd.

Brief aangifte inkomstenbelasting 2020

In januari 2020 kregen bijna 8 miljoen mensen een brief van de Belastingdienst over hun aangifte inkomstenbelasting 2019. In deze brief staat enkel de melding dat u aangifte moet doen.

Aangifte inkomstenbelasting-app

Als u uw aangifte zonder verdere wijzigingen wilt goedkeuren en indienen, dan kunt u hiervoor - sinds kort - ook de aangifte-app van de Belastingdienst gebruiken.

Belastingteruggave en indienen aangifte inkomstenbelasting

Als u een teruggave verwacht, dan kunt u het beste de aangifte inkomstenbelasting 2020 vóór 1 april 2021 indienen. U krijgt dan uw teruggave vóór 1 juli 2021 op uw bankrekening gestort.


Vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting

Terug
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte