Aangifte lastig? Hulp door erkende en ervaren belastingadviseur door heel Nederland?
Uw aangifte al vanaf € 95,-. Vraag vrijblijvende offerte aan

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
11-01-2021
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Gratis belastingaangifte

U kunt uw belastingaangifte zelf invullen of laten doen. Er zijn diverse hulpmiddelen op het internet te vinden. Ook is er van Jongbloed Fiscaal Juristen een app over de aangifte inkomstenbelasting, deze kunt u vinden in de app-store (zoek op 'aangifte'). U kunt hiertoe de Belastingdienst of een belastingadviseur raadplegen.

Gratis aangifte verzorgen

De Belastingdienst

  1. Bij vragen kunt u de Belastingtelefoon (0800 - 0543) bellen. De Belastingtelefoon is gratis en bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00 - 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.
  2. U kunt de website van de Belastingdienst raadplegen.
  3. Mensen met een laag inkomen of ouderen kunnen gratis hun aangifte laten verzorgen door een regionaal belastingkantoor. Via de Belastingtelefoon (0800 - 0543) kunt u een afspraak maken.

De fiscaal jurist of belastingadviseur

  1. Via diverse vakbonden en ouderenbonden (mits u lid bent) kunt u uw aangifte laten verzorgen.
  2. U kunt via de site Belastingtips en Jongbloed Fiscaal Juristen gratis informatie en tips vinden om belasting te besparen.
  3. Voor vragen kunt u gratis bellen met Jongbloed Fiscaal Juristen (053 - 432 72 00).
  4. U kunt vanaf € 150 uw aangifte laten verzorgen door een ervaren fiscaal jurist, u kunt voor een vrijblijvende offerte een e-mail sturen.


Meer weten van gratis belastingaangifte

Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte