Los lage hypotheek af

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
21-02-2016
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Los lage hypotheek af

Sinds vele jaren hoeft u geen eigenwoningforfait meer aan te geven als het saldo van het eigenwoningforfait -/- aftrekbare kosten positief is. U hoeft dus nooit een positief inkomensbestanddeel in box 1 voor de eigen woning aan te geven. De regeling is bedoeld om mensen te stimuleren hun hypotheek of lening op de eigen woning af te lossen. Deze regeling geldt ook in 2015 en 2016.

Belastingtip : Los kleine hypotheek af

Als u nog een kleine hypotheek op uw woning heeft, is het voordeliger de hypotheek of lening volledig af te lossen. Het eigenwoningforfait komt dan in z'n geheel te vervallen.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte