Voorlopige teruggaaf 2015

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
02-06-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Voorlopige teruggaaf 2015

Sinds 1 november 2014 kunt u de voorlopige teruggaaf 2015 invullen, wijzigen of stopzetten. Zijn er geen wijzigingen en heeft u al een voorlopige teruggave in 2014, dan hoeft u niets te doen.

Hoe voorlopige teruggaaf 2015 aanvragen?

Via de internetsite van de Belastingdienst kunt u de voorlopige teruggaaf 2015 aanvragen. Een voorlopige teruggaaf wordt per maand uitbetaald. 

U krijgt al een voorlopige teruggaaf in 2014, en dan?

Als u al een maandelijkse teruggaaf in 2014 ontvangt, dan hoeft u verder niets te doen. De voorlopige aanslag / teruggaaf loopt automatisch door. In december 2014 krijgt u automatisch de voorlopige teruggaaf voor 2015. Is deze niet correct of is uw situatie gewijzigd, verzoek dan om een wijziging. Hiervoor gebruikt u hetzelfde programma als voor de aanvraag van een voorlopige teruggaaf.


Voorlopige teruggave 2015

Terug
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte