Leen geld bij de Belastingdienst

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
30-05-2012
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Leen geld bij de Belastingdienst

U kunt geld lenen bij de Belastingdienst tegen 2,5% (huidige heffingsrente). De rente begint - sinds 2010 - pas te lopen nadat het belastingjaar is verstreken. Dus als u over 2009 geld moet terugbetalen, moet u hierover vanaf 1 januari 2010 rente betalen. Tot 2009 moest u vanaf 1 juli 2009 rente betalen, een behoorlijke stap vooruit dus.

De tip lenen via de fiscus geeft u dus een prima mogelijkheid om goedkoop geld bij de Belastingdienst te lenen.


Het lenen werkt feitelijk het beste als u een hoge voorlopige teruggave heeft en uitstel aanvraagt voor uw aangifte heeft u het hoogste voordeel.

Meer weten van leen geld bij de belastingdienst

Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte