Ook zo tevreden over uw accountant?

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
10-06-2021
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Goedkope boekhouder / accountant?

Uw accountant of administratiekantoor vult achteraf de lotto in voor veel geld. Dit is een veel gehoorde klacht over deze sector. Bent u ook zo ontevreden over uw administratiekantoor of accountant? Via deze site kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor een deskundige en goedkope MKB-accountant. De offerte wordt u binnen 5 dagen toegestuurd en meerdere accountants kunnen deze aanbieding doen.

De accountant of boekhouder zal met u een verdeling afspreken van de werkzaamheden. Wellicht kunt u zelf de boekhouding inboeken, maar het kan ook zijn dat u helemaal niets wilt doen. Los van de administratie en jaarrekening krijgt u er ook een fiscale scan bij. Hierbij wordt uw onderneming door een ervaren belastingadviseur doorgelicht, zodat u weer helemaal up to date bent en zeker weet dat u niet teveel heeft betaald.

Aan de offerte en het oriënterende gesprek zijn geen kosten verbonden. Dus u heeft niets te verliezen.

Tips voor offerte accountant

Als u een offerte aanvraagt bij een accountant, is een aantal zaken van belang:

  1. Kies een accountant die bij u past, voor een tarief van € 40 moet het inboeken mogelijk zijn en voor een goede AA- of RA-accountant bent u ongeveer € 150 per uur kwijt. Bij grotere kantoren zijn deze tarieven hoger.
  2. Vraag een vast aanspreekpunt.
  3. Vraag een vaste prijs.
  4. Onderhandel over de prijs, een korting van 20% is in de huidige tijd mogelijk.
  5. Vraag heldere facturen, bij voorkeur eens per kwartaal.
  6. Spreek af dat advieswerkzaamheden apart in rekening worden gebracht en vraag voor advieswerk ook vooraf een offerte.

Accountant tegen vaste prijs werkt en die ook in weekend telefoon opneemt? Vraag offerte !


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte