De grootste onafhankelijke belastingadvies site met meer dan 1.200.000 bezoekers per jaar.
Laatste wijziging op Belastingtips.nl: 22-02-2018 09:45 >

Nieuwste artikelen

Meer nieuwste artikelen

Over ons

Voorwaarden Belastingtips.nl

Hieronder vindt u de algemene spelregels en voorwaarden voor het gebruik van Belastingtips.nl.

Privacy en persoonsgegevens

Belastingtips.nl gaat zeer voorzichtig om met de informatie die u bij het stellen van uw vraag heeft ingevuld. Uw persoonsgegevens worden pas zichtbaar voor onze adviseurs, nadat ze uw vraag hebben beantwoord! Onze adviseurs mogen deze gegevens alleen gebruiken om contact op te nemen voor verdere informatie of voor het beantwoorden van uw vraag.

Als we u niet verder kunnen helpen, dan wordt uw vraag permanent ontoegankelijk gemaakt voor onze adviseurs. Uw persoonsgegevens zijn dan nooit zichtbaar geweest. Uw persoonsgegevens worden nooit buiten ons adviseur netwerk vrijgegeven of anderzijds gepubliceerd.

Vragen stellen

 • Het vragen stellen aan Belastingtips.nl is kosteloos en geheel vrijblijvend. De antwoorden die de adviseurs u sturen zijn ook geheel vrijblijvend.
 • Bij het aanvragen van een Belastingtips.nl bent u verplicht uw echte gegevens in te vullen.
 • Na het ontvangen van uw vraag zullen adviseurs contact met u opnemen, om de vraag te beantwoorden. Maar bijvoorbeeld ook als er aanvullende informatie nodig is voor het uitbrengen van een offerte, of als de ingevulde informatie verdere uitleg behoeft.
 • De adviseurs nemen als eerst contact met u op per e-mail. Pas daarna heeft een adviseur toegang tot uw contact Voor bepaalde producten en/of diensten kan het zijn, dat het adviseur een afspraak met u wil maken om de situatie te bekijken.
 • Het is niet verplicht, maar het wordt wel gewaardeerd, als u ook een bericht stuurt naar een adviseur die u vraag heeft beantwoord, maar waar u verder geen contact mee wenst.

Algemene spelregels voor het gebruik van Belastingtips.nl

 • Op Belastingtips.nl.nl kunt u in één keer aan meerdere geschikte adviseurs een belasting gerelateerde vraag stellen. Belastingtips.nl zorgt ervoor dat uw aanvraag bij de juiste adviseurs terechtkomt.
 • De benaderde adviseurs antwoorden rechtstreeks op uw vraag, maximaal binnen 5 dagen. Krijgt u binnen 5 dagen geen antwoord op uw vraag, dan wordt de vraag door Belastingtips.nl zelf beantwoord, of u krijgt een bericht dat we u helaas niet verder kunnen helpen.

 Aansprakelijkheid

 • Belastingtips.nl stuurt uw vraag direct door naar geschikte adviseurs en staat vanaf dat moment buiten alle contact tussen u en de adviseur en een eventuele relatie die u met de adviseur aangaat.
 • De adviseurs brengen eventuele voorstellen, zonder tussenkomst van Belastingtips.nl, direct aan u uit en doen dit onder hun eigen naam en voorwaarden.
 • De adviseurs zijn door Belastingtips.nl, voor deelname, gecontroleerd op uitstraling en betrouwbaarheid. U bepaalt zelf welk adviseur een eventuele opdracht krijgt en u dient daarbij dus zelf rekening te houden met eventuele kwaliteitseisen en garanties. U bent ook zelf verantwoordelijk voor uw keuze.
 • Belastingtips.nl doet haar best de kwaliteit van de deelnemende adviseurs te waarborgen, maar geeft geen garanties voor kwaliteit van het uitgevoerde werk of de deelnemende adviseurs. Belastingtips.nl informeert wel naar ervaringen van u als aanvrager en zal bij negatieve ervaringen met een adviseur, indien nodig, maatregelen treffen. Bijvoorbeeld door het beëindigen van de deelname.

Volg ons ook op:


Twitter

Linkedin

Facebook

Contact met belastingtips?

Bel met:

Algemeen 088-0270027

of neem contact op met
> De klantenservice