Gratis fiscale hulp voor ZZP'er

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
03-06-2021
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Gratis fiscale hulp voor ZZP'er

Belastingtips helpt ZZP'ers en startende ondernemers.

Tip: maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wij bespreken dan met u de knelpunten en maken graag afspraken over een langdurige relatie.

Fiscus gaat ZZP’ers helpen, Belastingtips doet dat al jaren!

Uit recente cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt dat het ook de laatste tijd voor veel mensen weer aantrekkelijk is gebleken om te starten als zelfstandig ondernemer. Op fiscaal en administratief gebied zijn er echter veel valkuilen. Veelal starten mensen zonder zich vooraf te laten informeren.

De Belastingdienst gaat nu startende ondernemers helpen. De media berichtte recentelijk over belastinginspecteurs die ondernemers benaderen voor het houden van een startersgesprek. Op zich is een gesprek met de Belastingdienst nooit slecht. De Belastingdienst heeft echter toch vooral als doel om belastingen te innen, niet om belastingplichtigen te adviseren om zoveel mogelijk belasting te besparen. Er is hier mogelijk toch echt sprake van een dubbele pet.

Advisering voor startende ondernemers is belangrijk, dat geldt uiteraard ook voor ZZP'ers. Maar de rol die de Belastingdienst zichzelf hierbij toebedeelt, is onduidelijk. Een gesprek om mensen op weg te helpen, een starterskrant en een doorverwijzing naar de Kamer van Koophandel, en daar blijft het waarschijnlijk bij. Een inspecteur is geen adviseur. Voor startende ondernemers, en daarbij ook de ZZP'ers, geldt dat een goed en regelmatig contact met een goede adviseur van cruciaal belang is. Onze adviseurs hebben één belang, dat ís het belang van onze cliënten. Wij volgen de ontwikkeling van uw bedrijf en zijn pro actief.

Wij nemen voor u graag de regie in handen en maken daarbij gebruik van onze eigen ruime ervaring en schakelen waar nodig externe deskundigen in, zoals notarissen, boekhoudkantoren en banken. Desgewenst stemmen wij zaken met de Belastingdienst af. Wij zorgen ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk uw bedrijf of beroep uitoefenen.

Kortom, ieder zijn vak.

Neem voor een afspraak telefonisch contact op 088-0270027


Meer weten van gratis fiscale hulp zzp'er

Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte