ZZP'er vanuit WW-uitkering

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
03-01-2016
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

ZZP'er vanuit WW-uitkering

Bijvoorbeeld door de economische crisis wordt u ontslagen. U krijgt een WW-uitkering en u wilt eigenlijk voor uzelf beginnen. In overleg met de uitvoeringsinstelling krijgt u zes maanden vrijstelling voor uw sollicitatieplicht. In deze maanden krijgt u gewoon uw uitkering en kunt u uw bedrijf handen en voeten geven en tevens een businessplan schrijven. De uiteindelijke netto inkomsten worden voor 70% verrekend met uw uitkering.

Belastingtip voor ZZP'er

Als u een gouden handdruk krijgt, kunt u overwegen deze gouden handdruk zonder inhouding van belastingheffing in uw eigen B.V. onder te brengen en dit geld te gebruiken voor uw bedrijf.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte