Now-box

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
23-10-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

NOW-box

NOW-rekentool en formulieren voor € 499

Wij adviseren vele ondernemers, accountants en belastingadviseurs inzake de NOW-regeling. Wij hebben daarom een NOW-box met rekentool ontwikkeld. Er zijn 5 tranches en met deze tools dekt u alle regelingen.

Wat zit er in de NOW-box?

  • NOW-rekentool (excel)
  • Whitepaper inzake NOW-regeling
  • Brondocumenten NOW 1.0, 2.0 en 3.0
  • Voorbeeld bestuursbesluiten (inzake bonus- / dividendverbod)
  • Voorbeeld deskundigenverklaringen
  • Voorbeeld accountantsverklaringen

Updates worden u gratis toegezonden.

Onderdeel van de NOW-box is een gratis helpdesk (*)

(*) Iedereen die de NOW-box afneemt mag onbeperkt eerstelijns vragen stellen ten aanzien van de NOW-regeling, mits de vraag zonder noemenswaardig onderzoek telefonisch beantwoord kan worden. Heeft de vraag verder onderzoek nodig, dan bieden wij onze service op basis van onze geldende tarieven na een vaste offerte aan.


Vraag de NOW box aan

Bedrijfsnaam
Mijn voornaam is
Mijn achternaam is
U mag mij bellen op.. (niet verplicht)
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte