Belasting besparen voor ZZP'ers

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
19-05-2017
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Belasting besparen voor ZZP'ers

ZZP'ers laten regelmatig fiscaal voordeel liggen. In dit artikel een kort en bondig overzicht voor mogelijke belastingbesparingen voor ZZP'ers. Via deze site bieden wij ook een gratis fiscale scan aan, hiermee controleren wij uw jaarrekening op meer dan 100 mogelijke fiscale besparingsmogelijkheden.

  1. Auto van de zaak: de kosten voor een bijtelling over een auto van de zaak die ook voor priv├ędoeleinden kan worden gebruikt kan (binnen de eenmanszaak) niet hoger zijn dan de kosten die in uw onderneming worden opgenomen voor de auto van de zaak.
  2. Beloon partner: het is mogelijk uw partner een beloning toe te kennen, dit kan een tariefsvoordeel opleveren.
  3. Werkruimte: voor een werkruimte in een huurwoning of een zelfstandige werkruimte zijn ruime fiscale aftrekposten mogelijk.
  4. Pensioen: een ZZP'er kan binnen zijn onderneming pensioen opbouwen.
  5. Afschrijvingen: bepaalde zaken kunt u sneller afschrijven (ten laste van de winst brengen).
  6. Kostenvergoeding: een ZZP'er mag zichzelf een kostenvergoeding toekennen.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte