Vraag hier uw
Fiscale Scan aan!

Fiscale Scan

Fiscale Scan

Ook zo tevreden
over uw accountant?

Accountancy

Accountancy

Geld besparen
op verzekeringen?

Verzekeringen

Verzekeringen

Huis kopen met
de juiste financiering?

Hypotheken

Hypotheken

Online boekhouden

  • Real-time inzicht in cijfers.
  • Geen meerwerkfacturen.

  • Met een simpele muisklik uw bedrijf in beeld.

Ook zo klaar
met meerwerk
facturen?

Over Accountancy

De wereld verandert. Dat is ook zo binnen de accountancy, de jaarrekening is inmiddels een standaard product geworden. De werkwijze betreffende de boekhouding dient te worden gedigitaliseerd en te worden vereenvoudigd. De gevestigde orde wil er nog niet aan ondanks het feit dat de mogelijkheden hiertoe wel degelijk aanwezig zijn. Uit deze overweging is de accountancy tak van Belastingtips geboren.

Vernieuwing en vereenvoudiging

Kernwaarden die voorop staan binnen de accountancy tak zijn ‘vernieuwing’ en’ vereenvoudiging’.  Dit heeft geresulteerd in een volledig gedigitaliseerd boekhoudpakket dat eenvoudig te bedienen is. Dit resulteert vervolgens in het feit dat wij de werkzaamheden kunnen verrichten tegen een zeer scherpe prijs (indien gewenst per maand te voldoen).

Online administratie

Onze accountancy online neemt uw gehele administratie over en zorgt ervoor dat u met een simpele muisklik uw bedrijf in beeld hebt. Het enige dat u hoeft te doen is de bonnetjes en facturen aan ons sturen. Dit kan via uw telefoon, email of een beveiligde website. Maak simpel een foto van uw factuur of kassabon en stuur deze via uw eigen persoonlijke (beveiligde) dashboard aan ons. Koppelingen met uw bank en het verwerken hiervan in uw boekhouding lopen automatisch.

Wilt u zelf inboeken, ook geen probleem, dan wordt er alleen meegekeken en geadviseerd waar nodig. U heeft altijd online inzage in uw cijfers.

Naast het verzorgen van uw administratie kunnen ook de aangiften (BTW, VPB, IB, etc.) worden verzorgd. Wilt u nog meer (voorraad systeem, factureren, etc.), geen probleem, u vraagt en wij regelen het. U kunt ook nog kiezen voor extra service, hierbij kunt u denken aan een gratis gesprek met een fiscaal jurist, HR services, bespreking accountants, etc.

Offerte aanvragen

Volledige naam
Bedrijfsnaam
Telefoon
Offerte voor
>
>