OVER ONS

Belastingtips is een site die is opgericht om mensen op een eenvoudige wijze inzicht te geven in al hetgeen zich afspeelt op het gebied van belastingen. Doordat de belastingwetgeving lastige materie is waardoor een ondernemer/particulier veelal een fiscalist nodig heeft om te begrijpen waaraan hij moet voldoen, is besloten om middels diverse artikelen de werkwijze en regelgeving in begrijpelijke taal uit te leggen.

Na verloop van tijd kwam ook de vraag van onze lezers naar voren welke accountant/boekhouder kon worden aanbevolen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Inspelende op deze vraag hebben wij een platform gecreëerd waarin Belastingtips.nl de ondernemer kan voorzien in de juiste accountant/boekhouder wanneer diverse gegevens worden ingevuld, zie onze accountancy pagina.

Doordat er blijvend wordt geluisterd naar de markt zijn de mogelijkheden onlangs verder uitgebreid naar besparing op hypotheken (zie hypotheken pagina) en verzekeringen (zie verzekering pagina). Op alle genoemde mogelijkheden zien wij dat aanzienlijke kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd wanneer de juiste partij wordt gevonden. 

Zoals blijkt uit het bovenstaande is Belastingtips inmiddels uitgegroeid tot een platform waarin wij de ondernemers/particulieren in contact brengen met de juiste partijen om zodoende een kostenbesparing te realiseren. Immers, een kostenbesparing betekent een directe (één op één) verhoging van de winst hetgeen iedereen probeert na te streven.

Indien u meerdere mogelijkheden ziet die u graag op de site toegevoegd wilt zien, kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen aan info@belastingtips.nl.

>