De grootste onafhankelijke belastingadvies site met meer dan 1.200.000 bezoekers per jaar.
Laatste wijziging op Belastingtips.nl: 22-02-2018 09:45

Nieuwste artikelen

Meer nieuwste artikelen

Over ons

Wie zijn wij?

Over belastingtips

Belastingtips.nl is opgestart in 2010. Op de site vindt u allerlei belastingtips, adviezen, modellen en overeenkomsten om zoveel mogelijk belastingvoordeel te kunnen behalen. De site richt zich op ondernemers, bedrijven en particulieren. De site is opgezet door ervaren fiscaal juristen, economen en federatie belastingadviseurs die het leuk vinden om samen artikelen en tips te schrijven voor bedrijven, ondernemers en particulieren.

Bij vragen kunt u een e-mail sturen aan de auteur of aan ons. Wij zullen uw vraag dan kosteloos binnen 2 dagen beantwoorden of geven u de juiste adviseur door. Een oriënterend gesprek met deze adviseur is gratis.

De opstart

De site is gestart door mr. Dennis J.B. Jongbloed, fiscaal jurist met zijn eigen kantoor in Enschede, Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. Hij heeft een aantal specialisten gevraagd om samen met hem artikelen te schrijven over actuele fiscale onderwerpen.

Adviseurs

De betrokken adviseurs zijn ervaren fiscaal juristen, fiscaal economen of federatie belastingadviseurs. Zij zijn door heel Nederland gevestigd. Zij schrijven artikel voor www.belastingtips.nl. Deze artikelen behoren hiermee tot de content van belastingtips en worden met bronvermelding opgenomen.

Doel

Het belangrijkste doel van de site is om minder belasting te betalen en informatie op het internet te combineren. Daarnaast geeft de site ervaren fiscalisten de plaats en de ruimte om deskundig, creatief en scherp te adviseren voor een breder publiek. Als u vragen heeft of informatie mist, laat het ons dan weten. Wij zullen binnen 14 dagen een nadere uitleg op de site plaatsen over onderwerpen die u bezighouden.

Wie zit er achter belastingtips?

De site is opgestart door mr. Dennis J.B. Jongbloed, hij is sinds 15 jaar fiscaal jurist en heeft zijn eigen kantoor. Hij heeft diverse fiscalisten gevraagd die het leuk vonden om belastingbesparende tips en adviezen te schrijven voor een brede groep mensen.

Wordt er geld verdiend?

Nee, met de site wordt nog geen geld verdiend. Dit was en is ook niet het doel. Voor de adviseurs is het leuk om te schrijven voor een breder publiek en goed om met andere adviseurs samen te werken met behoud van zelfstandigheid. Wellicht wordt een lezer uiteindelijk cliënt en dit is dan het voordeel van de adviseur. Er worden advertenties op de site geplaatst, dus in de toekomst zal de site een beperkte bijdrage gaan opleveren.

Toekomst

Uiteindelijk wil www.belastingtips.nl  dé fiscale site met tips, adviezen en modellen in Nederland worden. Adviseurs moeten op de site de kans krijgen om geheel vrijblijvend – desnoods op de rand van het fiscaal haalbare – kunnen adviseren, mits binnen het wettelijk kader. Door adviezen uit de praktijk kunnen bezoekers hier hun voordeel mee doen om zo min mogelijk belasting te betalen.

Voorwaarden

Omdat de site voor iedereen toegankelijk is, gelden er een aantal voorwaarden voor het gebruik van de site, deze voorwaarden kunt u hier nalezen. Als u het met de voorwaarden niet eens bent, moet u het gebruik van de site per direct stoppen.

Volg ons ook op:


Twitter

Linkedin

Facebook

Contact met belastingtips?

Bel met:

Algemeen 088-0270027

of neem contact op met
> De klantenservice