Heeft u een fiscale vraag?

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
06-06-2021

Heeft u een fiscale vraag?

Heeft u een fiscale vraag? Vul dan bijgaand formulier in en één van onze belastingadviseurs zal u bellen of e-mailen. Stel in het onderwerp veld duidelijk uw vraag. Deze service is gratis en in veel gevallen lossen wij uw probleem direct op. Als een advies of gesprek nodig zou zijn krijgt u eerst van ons een offerte.

Vraag en antwoord

Welke fiscale vragen kan ik stellen?

De adviseurs zijn ervaren en de meeste belastingadviseurs zijn aangesloten bij het register voor belastingadviseurs. U kunt bij ons terecht voor vragen over uw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en schenkingsrecht/ erfrecht. Ook vragen over toeslagen of discussies met de Belastingdienst worden door ons beantwoord. Tevens zijn een aantal van onze adviseurs fiscaal juristen, zij voeren voor u bezwaar- en beroepsprocedures.

Kan ik als ondernemer ook terecht bij Belastingtips

Jazeker, wij adviseren op dit moment honderden ondernemers bij het verzorgen van uw aangiften of bij adviezen over fiscale onderwerpen.

Hoe kan ik contact opnemen met belastingtips

Dit kan telefonisch (088-0270027) of via e-mail (info@belastingtips.nl)

Welke mensen zitten er achter Belastingtips

Belastingtips werkt samen met Jongbloed Fiscaal Juristen (vestigingen in Enschede, Almelo en Den Haag) voor complexe vraagstukken en procedures. Voor aangiften (die landelijk worden verzorgd) wordt samengewerkt met belastingaangifteshop. Bij deze onderneming zijn ruim 15 belastingadviseurs aangesloten.

Kan ik mij als belastingadviseur of kantoor aansluiten bij Belastingtips?

Natuurlijk kan dit, wij zijn altijd op zoek naar deskundige belastingadviseurs. Na een persoonlijk gesprek besluiten wij in overleg of we tot een samenwerking overgaan.

Wat is het KvK nummer van Belastingtips en waar zijn ze gevestigd

Belastingtips is gevestigd aan de Marthalaan 5 te Enschede. Het KvK nummer is 60925906

Bel me terug

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

>
>

Belastingaangifte