Zakelijk Prive Modellen Fiscale adviesdossiers

Stel hier uw vraag!

Volledige naam *
Bedrijfsnaam
Telefoon *
0 + 2 =

Fiscale scan

Veel ondernemers en directeuren groot aandeelhouders (DGA's) vinden dat ze teveel belasting betalen. Wekelijks voeren wij fiscale scans uit voor bedrijven en particulieren om te bezien of u belasting kunt besparen.

De fiscale scan geeft u een simpel, snel en efficient overzicht van de mogelijkheden binnen uw bedrijf. De scan heeft meestal betrekking op het midden- en kleinbedrijf en zelfstandige beroepen.

Feitelijk maken wij eerst een dwarsdoorsnede van uw bedrijf (zeg een röntgenfoto). Vervolgens worden er ruim 100 onderdelen op fiscale mogelijkheden getoetst. Op basis hiervan maken wij een risico-inventarisatie en een opstelling van de mogelijkheden.

Second opinion / Quick scan

Uw huidige accountant, administrateur of belastingadviseur is (hopelijk) waardevol voor uw bedrijf. Eens in de vijf jaar zou u een specialist (veelal fiscaal jurist of belastingadviseur) moeten vragen of u fiscaal en juridisch nog wel "bij de tijd" bent. Accountancy en belastingadvies zijn twee volledig andere werelden.

Ik adviseer sinds vele jaren accountantskantoren en bedrijven bij het optimaal structureren van hun fiscale zaken.

Omdat wij geen jaarrekeningen opstellen, zijn wij geen concurrent voor accountants, wij kunnen volledig onafhankelijk ons werk doen. Aan een orienterend gesprek zijn geen kosten verbonden.

Geinteresseerd in onze Fiscale Scan? Klik hier


meer informatie over Fiscale scan

Samengevat:

>
>
>