Fiscale scan voor BV en ondernemers

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
11-06-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Fiscale scan

Veel ondernemers en directeuren groot aandeelhouders (DGA's) vinden dat ze teveel belasting betalen. Wekelijks voeren wij fiscale scans uit voor bedrijven en particulieren om te bezien of u belasting kunt besparen.

De fiscale scan geeft u een simpel, snel en efficient overzicht van de mogelijkheden binnen uw bedrijf. De scan heeft meestal betrekking op het midden- en kleinbedrijf en zelfstandige beroepen.

Feitelijk maken wij eerst een dwarsdoorsnede van uw bedrijf (zeg een röntgenfoto). Vervolgens worden er ruim 100 onderdelen op fiscale mogelijkheden getoetst. Op basis hiervan maken wij een risico-inventarisatie en een opstelling van de mogelijkheden.

Fiscale scan voor ondernemers? Vraag hier uw offerte

Second opinion / Quick scan

Uw huidige accountant, administrateur of belastingadviseur is (hopelijk) waardevol voor uw bedrijf. Eens in de vijf jaar zou u een specialist (veelal fiscaal jurist of belastingadviseur) moeten vragen of u fiscaal en juridisch nog wel "bij de tijd" bent. Accountancy en belastingadvies zijn twee volledig andere werelden.

Ik adviseer sinds vele jaren accountantskantoren en bedrijven bij het optimaal structureren van hun fiscale zaken.

Omdat wij geen jaarrekeningen opstellen, zijn wij geen concurrent voor accountants, wij kunnen volledig onafhankelijk ons werk doen. Aan een orienterend gesprek zijn geen kosten verbonden.

Geinteresseerd in onze Fiscale Scan? Klik hier


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>

Belastingaangifte