Cataloguswaarde auto van de zaak

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
28-02-2016
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Cataloguswaarde auto van de zaak

"Ik heb het eerste halfjaar van 2015 een Citroën Berlingo op naam van het bedrijf gehad. Ik kan nergens de cataloguswaarde terugvinden. Hoe kom ik achter de cataloguswaarde van deze auto om deze alsnog voor de bijtelling mee te rekenen?"

Antwoord

Op internet zijn diverse websites te vinden met cataloguswaarden van auto's. Lukt het niet uw auto daartussen te vinden, probeer het dan eens bij een dealer van het betreffende merk. Ook via de internetsite van de RDW kunt u informatie over uw auto vinden.


Cataloguswaarde auto van de zaak

Terug
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>
>
>

Belastingaangifte