Kosten verbouwing badkamer aftrekbaar

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
01-07-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Kosten verbouwing badkamer aftrekbaar

"Ik ben een badkamer aan het verbouwen, tevens wordt er een nieuwe dakkapel op het huis gezet. De kosten zijn € 15.000. Daarnaast doe ik een groot deel zelf en ben er 150 uur mee bezig. Zijn de kosten aftrekbaar?"

Antwoord

Nee, zowel de externe investering in de badkamer als uw eigen uren zijn niet aftrekbaar. Als u voor de investering een lening bent aangegaan, kunt u de rente over deze lening wel aftrekken. Let op: bewaar de bonnen!

Als u nog een eigenwoningreserve heeft, moet u deze als eerste aanspreken. Dit is meestal complex, raadpleeg hiervoor een adviseur.


Kosten verbouwing badkamer aftrekbaar

Terug
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>
>
>

Belastingaangifte