Zakelijk Prive Modellen Fiscale adviesdossiers

Stel hier uw vraag!

Volledige naam *
Bedrijfsnaam
Telefoon *

Vooraf ingevulde aangifte

Miljoenen mensen moeten hun aangifte inkomstenbelasting 2015 inleveren voor 1 mei 2016. Sinds enkele jaren kunt u de grotendeels ingevulde aangifte inkomstenbelasting 2015 downloaden op de internetsite van de Belastingdienst. Dit is service van de Belastingdienst, ze maken het dus steeds gemakkelijker. Meestal is de aangifte vanaf 1 maart 2016 beschikbaar. Verwacht u een teruggave stuur dan de aangifte Inkomstenbelasting voor 1 april 2015 retour aan de Belastingdienst.

In deze aangifte staan de volgende gegevens al ingevuld:

  • de persoonsgegevens van u, uw partner en uw kinderen,
  • uw loon- en uitkeringsgegevens,
  • de WOZ-waarde van uw woning (en het forfait),
  • gegevens van andere woningen,
  • spaargeld bij de banken (ook in buitenland)
  • uw heffingskortingen en eventuele voorlopige aanslagen.

Controleer deze gegevens wel goed, anders betaalt u wellicht teveel. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de ingevulde informatie. Het is een service, dus eenvoudiger maken ze het niet (wel gemakkelijker). Voor het downloaden van de vooraf ingevulde aangifte heeft u uw DigiD nodig. U moet de aangifte ook digitaal indienen.

App en aangifte

Heeft u een mobiele telefoon, dan kunt u ook de aangifte-app (gratis) en de belastingtips-app (€ 1,59) downloaden. Beide apps zijn beschikbaar voor de iPhone en Android.

Aangifte Inkomstenbelasting 2015 laten verzorgen

Wij kunnen voor 99 euro verzorgen. De aangifte wordt opgesteld door een ervaren belastingadviseur. De aangifte wordt tevens nog als actie gecontroleerd door een ervaren fiscaal jurist. Kijk hier voor onze aangifte service.


meer informatie over Vooraf ingevulde aangifte

Samengevat:

>
>
>
>