Zakelijk Prive Modellen Fiscale adviesdossiers

Stel hier uw vraag!

Volledige naam *
Bedrijfsnaam
Telefoon *
7 + 1 =

Aangifte inkomstenbelasting 2015 laten invullen

Sinds 2015 helpt Belastingtips u bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting 2015.

Waarom zou u uw aangifte inkomstenbelasting zelf invullen als u voor € 99 uw aangifte door een professional bij  u thuis kunt laten invullen? Hierbij worden uw aangifte inkomstenbelasting en die van uw partner keurig ingevuld en ingediend.

Als uw aangifte uiteindelijk is ingediend, wordt deze achteraf nog bekeken door een fiscaal jurist. Deze expert zal bekijken of er nog betere besparingsmogelijkheden zijn voor de toekomst.

Aangifte inkomstenbelasting thuis laten verzorgen

Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting in een vertrouwde omgeving wordt door veel mensen gewaardeerd. Wij vullen daarom ook uw aangifte inkomstenbelasting 2015 bij u thuis in. U kunt dan ook direct vragen stellen aan onze belastingadviseur.

Tijdens een bezoek van één van onze belastingadviseurs bij u thuis of op kantoor (of op een andere gewenste locatie) wordt uw belastingaangifte door een professional netjes ingevuld. De aangifte wordt meestal een dag later ook aan de Belastingdienst gestuurd en u krijgt een kopie. Het invullen duurt ongeveer 45 minuten. Vervolgens wordt uw ingediende aangifte inkomstenbelasting voor mogelijke adviesonderdelen beoordeeld door een fiscaal jurist. Als de fiscaal jurist nog verdere mogelijkheden ziet, zal hij contact met u opnemen.

U weet nadien zeker dat u geen geld laat liggen of misloopt.

Bij wie kunt u nog meer uw aangifte laten verzorgen?

Veel ouderenbonden en vakbonden verzorgen voor leden (meestal gratis) de aangifte inkomstenbelasting. Enkele organisaties die uw aangifte verzorgen zijn:

FNV Belastingservice

CNV Belastingservice

Belastingservice Ouderenbond

Belastingdienst


meer informatie over Aangifte inkomstenbelasting 2015 laten invullen

Samengevat:

>
>
>
>