Aangifte lastig? Hulp door erkende en ervaren belastingadviseur door heel Nederland?
Uw aangifte (eventueel bij u thuis) al vanaf € 75. Vraag vrijblijvende offerte aan

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
01-07-2020
Zakelijk Prive Modellen Fiscale adviesdossiers

Aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen?

Sinds enkele jaren helpt Belastingtips u bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting, toeslagen, overlijdensaangifte of emigratie aangifte. Wij verzorgen de aangifte landelijk en indien gewenst bij u thuis.

Aangifte laten verzorgen door specialist 

Waarom zou u uw aangifte inkomstenbelasting zelf invullen als u voor € 120 uw aangifte door een professional bij  u thuis kunt laten invullen? Hierbij worden uw aangifte inkomstenbelasting en die van uw partner keurig ingevuld en ingediend.

Als uw aangifte uiteindelijk is ingediend, wordt deze achteraf nog bekeken door een fiscaal jurist. Deze expert zal bekijken of er nog betere besparingsmogelijkheden zijn voor de toekomst.

Aangifte inkomstenbelasting thuis laten verzorgen

Klik hier voor een offerte !

Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting in een vertrouwde omgeving wordt door veel mensen gewaardeerd. Wij vullen daarom ook uw aangifte inkomstenbelasting bij u thuis in. U kunt dan ook direct vragen stellen aan onze belastingadviseur.

Tijdens een bezoek van één van onze belastingadviseurs bij u thuis of op kantoor (of op een andere gewenste locatie) wordt uw belastingaangifte door een professional netjes ingevuld. De aangifte wordt meestal een dag later ook aan de Belastingdienst gestuurd en u krijgt een kopie. Het invullen duurt ongeveer 45 minuten. Vervolgens wordt uw ingediende aangifte inkomstenbelasting voor mogelijke adviesonderdelen beoordeeld door een fiscaal jurist. Als de fiscaal jurist nog verdere mogelijkheden ziet, zal hij contact met u opnemen.

U weet nadien zeker dat u geen geld laat liggen of misloopt.

Bij wie kunt u nog meer uw aangifte laten verzorgen?

Veel ouderenbonden en vakbonden verzorgen voor leden (meestal gratis) de aangifte inkomstenbelasting. Enkele organisaties die uw aangifte verzorgen zijn:

FNV Belastingservice

CNV Belastingservice

Belastingservice Ouderenbond

Belastingdienst

Online aangifte doen bij de Belastingdienst

Log in op Mijn Belastingdienst om online aangifte te doen. Wij raden deze methode aan vanwege de meest uitgebreide mogelijkheden hierin.

Aangifte inkomstenbelasting via App

  • Voordelen: het werkt echt eenvoudig. De app berekent de optimale verdeling tussen fiscale partners.
  • Nadelen: nog niet voor iedereen beschikbaar. Aftrekposten kun je niet invullen.
  • Advies: nog niet gebruiken

Hulp bij aangifte

Belastingaangifte doen lastig? Niet met onze aangifte hulp. Wij vullen voor u de aangifte in en overleggen daarna met u over uw aangifte en nemen indien gewenst ook de communicatie met de Belastingdienst over. Klik hier voor het maken van een afspraak


Aangifte door expert vanaf € 75 !

Vraag offerte voor aangifte bij u thuis

Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

>
>
>
>