Aangifte lastig? Hulp door erkende en ervaren belastingadviseur door heel Nederland?
Uw aangifte (eventueel bij u thuis) al vanaf € 95,-. Vraag vrijblijvende offerte aan

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
05-01-2022
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen?

Sinds enkele jaren helpt Belastingtips u bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting, toeslagen, overlijdensaangifte of emigratieaangifte. Wij verzorgen de aangifte landelijk en indien gewenst bij u thuis. U kunt hiertoe eenvoudig een afspraakmaken via de erkende belastingadviseurs van belastingaangifteshop.

Aangifte laten verzorgen door specialist 

Waarom zou u uw aangifte inkomstenbelasting zelf invullen als u voor € 90 uw aangifte door een professional kunt laten invullen? Hierbij worden uw aangifte inkomstenbelasting en die van uw partner keurig ingevuld en ingediend.

Als uw aangifte uiteindelijk is ingediend, wordt deze achteraf nog bekeken door een fiscaal jurist. Deze expert zal bekijken of er nog betere besparingsmogelijkheden zijn voor de toekomst.

Aangifte inkomstenbelasting thuis laten verzorgen

Klik hier voor een offerte !

Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting in een vertrouwde omgeving wordt door veel mensen gewaardeerd. Wij vullen daarom ook uw aangifte inkomstenbelasting bij u thuis in. U kunt dan ook direct vragen stellen aan onze belastingadviseur.

Tijdens een bezoek van één van onze belastingadviseurs bij u thuis of op kantoor (of op een andere gewenste locatie) wordt uw belastingaangifte door een professional netjes ingevuld. De aangifte wordt meestal een dag later ook naar de Belastingdienst gestuurd en u krijgt een kopie. Het invullen duurt ongeveer 45 minuten. Vervolgens wordt uw ingediende aangifte inkomstenbelasting voor mogelijke adviesonderdelen beoordeeld door een fiscaal jurist. Als de fiscaal jurist nog verdere mogelijkheden ziet, zal hij contact met u opnemen.

U weet nadien zeker dat u geen geld laat liggen of misloopt.


Aangifte laten invullen

Terug
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte