Subsidie schone bedrijfsauto

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
06-06-2021
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Subsidie schone bedrijfsauto

Als u een schone bestelauto of taxi koopt, dan kunt u sinds 1 oktober 2012 maximaal € 5.000 subsidie krijgen. Deze subsidie geldt voor volledig elektrische voertuigen. Tevens is er een lagere subsidie van € 3.000 voor extreem schone benzineauto's en € 1.250 voor extreem schone diesel- en LPGauto's.

Subsidie emissiearme taxi's en bestelauto's

De subsidie emissiearme taxi's en bestelauto's wordt toegekend inzake Het Nationaal Samenwerkingsprogramma Luchtkwaliteit (NLS). De subsidie kan aangevraagd worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO, voorheen Agentschap NL). Er zit € 20 miljoen in de pot en de aankoop moet plaatsvinden tussen 1 oktober 2012 en 1 januari 2015.

Aanvraag indienen

U kunt de aanvraag indienen via de internetsite van de RVO.


Meer weten van subsidie schone bedrijfsauto

Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte