Schatting vennootschapsbelasting voorbij

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
07-09-2014
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Schatting vennootschapsbelasting voorbij

Sinds 2011 is de verplichte schatting voor de vennootschapsbelasting voorbij

Een B.V. moet binnen 7 maanden na afloop van het boekjaar haar belastbare winst schatten en doorgeven aan de Belastingdienst. SindsĀ 2011 bent u dit niet meer verplicht. Als u een hogere of lagere winst verwacht, kunt u dit zelf doorgeven aan de Belastingdienst, u bent het niet meer verplicht. Het formulier kunt u hier downloaden.

Als de Belastingdienst vindt dat u een schatting moet indienen, krijgt u een brief. Als de voorlopige aanslag te hoog is vastgesteld, kunt u eenvoudig bezwaar maken.

Download

Formulier voor schatting vennootschapsbelasting B.V.


Meer weten van schatting vpb voorbij

Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte