Vragen over voorlopige teruggave?

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
04-06-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Voorlopige teruggaaf 2010

Als u recht heeft op een belastingteruggave, dan kunt u de Belastingdienst vragen om de teruggave in maandelijkse termijnen, gedurende het jaar, aan u te betalen. De meest voorkomende situatie is een voorlopige teruggave bij het betalen van:

  • hypotheekrente;
  • alimentatie;
  • heffingskortingen.

Als u eenmaal een voorlopige teruggave heeft, krijgt u elk jaar weer een bericht van de Belastingdienst.

Hoe kunt u een voorlopige teruggave aanvragen?

U kunt de voorlopige teruggave 2010 aanvragen via de site van de Belastingdienst, deze kunt u hier downloaden. U kunt ook een formulier voorlopige teruggave 2010 invullen. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst via telefoonnummer 0800 - 0543.

Vragen over de aangifte inkomstenbelasting.

Aftrekposten aangifte inkomstenbelasting.

Belasting terugvragen.

"Wanneer krijg ik bericht als ik een voorlopige teruggave 2010 heb aangevraagd?"

U krijgt binnen 6 tot 8 weken bericht van de Belastingdienst. Als u dan nog niets hebt vernomen, bel dan met de Belastingdienst op telefoonnummer 0800 - 0543.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>
>

Belastingaangifte