Aangifte lastig? Hulp door erkende en ervaren belastingadviseur door heel Nederland?
Uw aangifte (eventueel bij u thuis) al vanaf € 95,-. Vraag vrijblijvende offerte aan

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
15-09-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Voorlopige teruggaaf 2020

Sinds 1 november 2019  kunt u de voorlopige teruggaaf 2020 invullen, wijzigen of stopzetten. Zijn er geen wijzigingen en heeft u al een voorlopige teruggave in 2020, dan hoeft u niets te doen.

Hoe voorlopige teruggaaf 2020 aanvragen?

Via de internetsite van de Belastingdienstkunt u de voorlopige teruggaaf 2020 aanvragen. Een voorlopige teruggaaf wordt per maand uitbetaald. 

U krijgt al een voorlopige teruggaaf in 2020, en dan?

Als u al een maandelijkse teruggaaf in 2020 ontvangt, dan hoeft u verder niets te doen. De voorlopige aanslag / teruggaaf loopt automatisch door. In december 2020 krijgt u automatisch de voorlopige teruggaaf voor 2021. Is deze niet correct of is uw situatie gewijzigd, verzoek dan om een wijziging. Hiervoor gebruikt u hetzelfde programma als voor de aanvraag van een voorlopige teruggaaf.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte