Fiscale voorziening procedures

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
13-06-2020
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Fiscale voorziening procedures

Een bedrijf dat betrokken is bij een juridische procedure mag een voorziening vormen voor de schade waartoe het bedrijf naar verwachting wordt veroordeeld. Bij het berekenen van de voorziening mag ook rekening worden gehouden met de interne kosten voor de procedure en de kosten van een advocaat, fiscaal jurist of adviseur.

Als u op de rand durft te lopen, is ook een voorziening toegestaan dat, als de ondernemer mag vermoeden dat er een procedure wordt aangespannen, het bedrijf hiervoor aansprakelijk wordt gesteld.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>
>

Belastingaangifte