Vennootschapsbelasting

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
03-01-2016
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Vennootschapsbelasting

Elk jaar moet een rechtspersoon aangifte doen bij de Belastingdienst. De aangifte wordt gedaan via de zogenaamde aangifte Vennootschapsbelasting. Er moet belasting worden betaald over het belastbaar bedrag, de betaalde voorlopige aanslag over dat jaar mag in mindering worden gebracht op de te betalen Vennootschapsbelasting. De commerciƫle winst hoeft niet gelijk te zijn aan de fiscale winst.

In dit onderdeel worden de meest relevante zaken voor de aangifte Vennootschapsbelasting behandeld. Ook in het onderdeel belastingtips B.V. kunt u nuttige belastingtips voor de Vennootschapsbelasting vinden.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>

Belastingaangifte