Kopen en verkopen bedrijf

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
06-06-2021
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Kopen en verkopen bedrijf

De verkoop van een bedrijf is een vak. Jaarlijks worden er ongeveer 15.000 bedrijven verkocht. Ongeveer 40% van de MKB-bedrijven wil groeien door een overname en 40% van de ondernemers zijn ouder dan 50 jaar. De conclusie is dan dat er vraag en aanbod is voor een mogelijke verkoop van een bedrijf.

Jongbloed Fiscaal Juristen adviseert bij de verkoop of koop en helpt u ook bij het zoeken naar een koper en / of het verkrijgen van een financiering bij de aankoop van een bedrijf.

Probeer als ondernemer zelf aan het roer te blijven en zoek zelf een geschikte kandidaat. Lukt dit niet, schakel dan hiervoor een partij in. De structuur van uw bedrijf is van belang, plan de verkoop daarom tenminste 3 jaar van tevoren. In dit onderdeel diverse artikelen en tips.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>

Belastingaangifte