Koopsubsidie

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
01-11-2015
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Koopsubsidie

Sinds 2014 is de koopsubsidie terug (officiele naam: eigenwoningbijdrage). De regeling wordt via de gemeente aangeboden en is meestal van toepassing voor starters op de woning markt.

Koopsubsidie betreft een inkomensafhankelijke subsidie op de eerste hypotheek voor starters op de woningmarkt welke wordt gegeven door de gemeente. De verbeterde Koopsubsidie-regeling wordt uitgevoerd door Stichting Koopsubsidie. Geïnteresseerde beginnende huizenkopers, particuliere woningverkopers en gemeenten worden opgeroepen hun interesse in Koopsubsidie te tonen. Kijk hier voor meer informatie.


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte