Ondernemer? Vraag eens offerte bij een nieuwe accountant!

Afspraak maken
Bel mij terug
Inschrijven nieuwsbrief
Laatste update
03-06-2021
Zakelijk Prive Gratis Downloaden Fiscale adviesdossiers

Ondernemersaftrek

Een echte ondernemer, die tenminste 1.225 uur per jaar aan zijn bedrijf werkt en meer dan 50% van de tijd heeft besteed aan het bedrijf, heeft recht op diverse extra aftrekmogelijkheden, deze zijn:

Voordeel: zomaar € 4.000 nette per jaar (of meer).

Ook zo tevreden over uw accountant? Vraag offerte!

De diverse aftrekmogelijkheden verwerkt u jaarlijks in uw admininistratie. Hou er wel rekening mee dat tarieven en (drempel-)bedragen regelmatig veranderen. Wilt u zeker weten dat u geen aftrekposten vergeet en altijd gebruik maakt van actuele tarieven, gebruik dan een online boekhoudprogramma. Hieronder een selectie van pakketten die wij geschikt vinden:

 


Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Belastingtips.nl en of haar vestingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
>
>
>
>

Belastingaangifte