Zakelijk Prive Modellen Fiscale adviesdossiers

Stel hier uw vraag!

Volledige naam *
Bedrijfsnaam
Telefoon *
8 + 5 =

Aftrekposten VOF

Alle kosten die zakelijk zijn ten behoeve van uw bedrijf zijn aftrekbaar. Daarnaast krijgen de ondernemers binnen de maatschap of Vennootschap onder Firma gratis extra aftrekposten. Sommige kosten zijn beperkt aftrekbaar.  Wilt u optimaal gebruik maken van uw aftrekposten overweeg dan eens een fiscale scan welke wordt opgesteld door een ervaren fiscaal jurist.

Aftrekbare bedrijfskosten

Een vennootschap onder firma is eigenlijk een eenmanszaak met meerdere eigenaren. Alle vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van het bedrijf, dit met hun gehele privé- en bedrijfsvermogen. Een ondernemer binnen de VOF (bedrijf met kapitaal en winstoogmerk) mag al zijn bedrijfskosten ten laste van de winst van de VOF brengen. De aftrekposten voor de VOF zijn substantieel. Het is verstandig om hier eens rustig voor te gaan zitten en eens een gratis bespreking met een fiscaal jurist in te plannen.

Beperkt aftrekbare kosten

Kosten voor representatie, eten, etc. zijn beperkt aftrekbaar, kijk hier voor een opstelling.

Gratis aftrekposten

Voor de echte ondernemer binnen een vennootschap onder firma is er een aantal extra aftrekposten. U moet dan wel 1.225 uur per jaar aan uw onderneming besteden en tevens moet dit de werkzaamheden betreffen waar u de meeste tijd aan hebt besteed. U krijgt dan de volgende aftrekposten:

Daarnaast kunt u eens kijken of u met de volgende fiscale belastingtips nog een extra voordeel kunt behalen:


meer informatie over Aftrekposten VOF

Samengevat:

>
>
>
>